Program


Berlin

Berlin

”Happy Travel” har introduktionsaften, hvor den nyansatte Grethe Müller og musikeren Otto Kjeldsen skal vække danskernes rejselyst til Berlin, byen med det gode øl og spændende arkitektur. Men Grethes ungdomsoplevelser fra det gamle Østtyskland blander sig med den underholdende stil og musikalske hits, og Otto kommer på hårdt arbejde for at holde infoaftenen i det lette spor.  more

Ticket types


180.00 kr.
Billet

Current eventsBerlin - Frihed er ikke en selvfølge.

 

 

En musikalsk tidsrejse

 

Otto og Grethe er nyansat i ”Happy Travel”, der arrangerer rejser til Berlin. De står for de informationsaftener, som rejseselskabet arrangerer rundt omkring i Danmark for at vække lysten til at besøge byen med den spændende arkitektur, de pikante kabaretter og den gode øl.

Aftenerne er planlagt i en let causerende og underholdende stil med en musikalsk tidsrejse igennem det sidste århundred, der skal få publikum til at mærke historiens vingesus.

Men Grethes oplevelser fra tiden i det gamle Østtyskland presser sig på. Musikken vækker hendes erindringer, som bliver så levende, at hun ikke kan holde dem tilbage.

Otto kommer på hårdt arbejde for at holde infoaftenen i det lette spor, som de egentlig havde planlagt.

 

Otto og Grethes musikalske tidsrejse bliver til en påmindelse om, at friheden ikke er en selvfølge. Her, midt i Europa, kan politiske systemer ændre sig i hastigt tempo.

 

Med sange i øst og vest på tysk, jiddish, dansk og engelsk kommer de to sprælske musikere igennem det sidste århundred og gør Berlin-murens historie levende på ny.

 

Fra 20erne til 90erne på 70 min. Hold fast i naboen, det går stærkt.

 

Stykket er inspireret af Uta Motz’s egne oplevelser i Berlin, hvor hun tidligere har boet og af Jesper Clemmensens bog ”Flugtrute Østersøen”.

 

Medvirkende: Uta Motz, Anders Allentoft

Iscenesættelse:  Uta Motz

Teknik: Anders Allentoft

Konsulent: Ole Sørensen

Varighed: 70 minutter


Suggestions


Velkommen til Vestkysten

-en humoristisk forestilling om danskhed.
Efterfølgende spisning

Troen på livet forsvandt på et splitsekund, da Søren Huss’ kæreste blev offer…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!