program


De Tre Musketerer

De Tre Musketerer

Abonnementsforestilling

en for alle, alle for en .... og tre for en tier

Billettyper


345.00 kr. - 365.00 kr.
2 Billettype(r)

DatoIntriger, store fægtescener, kærlighed, komik, onde skurke og ædle helte. Alexandre Dumas’ klassiske fortælling »De Tre Musketerer« rummer det hele.

I sæson 2023 fortsætter Figaros frugtbare samarbejde med Den Ny Opera med specialet, en kendt titel tages under kærlig behandling: Historien pilles fra hinanden og sættes sammen igen med comedy blandet med musik, opera og teater. Alle roller spilles af de tre medvirkende i et forrygende tempo og med musikalsk timing.

De tre musketerer, Porthos, Athos og Aramis, franske elitesoldater »with a license to kill«, opdager et ondskabsfuldt komplot, der skal vælte den franske trone. De tager den unge D’Artagnan under deres vinger, og sammen kaster de fire helte sig ud i kampen for at afsløre komplottet og redde ikke bare den franske trone og Dronning Annas ære og ægteskab, men hele Europas fremtid.

Historien rummer, ud over de 4 helte, den franske Kong Louis 13 og Dronning Anna, skurken Rochefort, den onde spion Milady de Winter, den magtfulde kardinal Richelieu og mange flere. I denne sværdvægter af en forestilling spilles, synges og danses alle disse roller i fuld scenografi, lys og kostumer af Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen.

Det samme hold producerede lattersuccesen »Svend, Knud og Valdemar - synger på sidste vers« i sæson 2018-19.

Figaros og Den Ny Operas opdaterede udgave af »De tre Musketerer« tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical og krydres med masser af komik.

Instruktion og medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen
Manuskript: Kjærulff, Dueholm og Jensen usædvanligt frit efter Dumas
Kostumer: Nathalie Meldgaard
Scenografi: Hans Dueholm
Musikalsk ledelse: Allan Dahl Hansen
Producent: Figaros

PÅ PLAKATEN


OPLEV DEN LEVENDE HISTORIE

Hos os kan du opleve 2000 års levende historie, når vi genskaber tiden som den var engang.

Gør dig klar til et vikingetogt på Bork Vikingehavn. Til at se udsigten fra toppen af Lyngvig Fyr. Til at…

Et festfyrværkeri af en hyldest til en af de mest succesfulde kunstnere i musikhistorien, nemlig Phil Collins. Teaterkoncerten spænder over…

Halfdan Rasmussens mangfoldighed af digte, tosserier, børnerim og erindringer danner grundlag for en eksistentialistisk historie om et mandeliv med både…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.