Program


De Tre Musketerer

De Tre Musketerer

Abonnementsforestilling

en for alle, alle for en .... og tre for en tier

Ticket types


345.00 kr. - 365.00 kr.
2 ticket type

Current eventsIntriger, store fægtescener, kærlighed, komik, onde skurke og ædle helte. Alexandre Dumas’ klassiske fortælling »De Tre Musketerer« rummer det hele.

I sæson 2023 fortsætter Figaros frugtbare samarbejde med Den Ny Opera med specialet, en kendt titel tages under kærlig behandling: Historien pilles fra hinanden og sættes sammen igen med comedy blandet med musik, opera og teater. Alle roller spilles af de tre medvirkende i et forrygende tempo og med musikalsk timing.

De tre musketerer, Porthos, Athos og Aramis, franske elitesoldater »with a license to kill«, opdager et ondskabsfuldt komplot, der skal vælte den franske trone. De tager den unge D’Artagnan under deres vinger, og sammen kaster de fire helte sig ud i kampen for at afsløre komplottet og redde ikke bare den franske trone og Dronning Annas ære og ægteskab, men hele Europas fremtid.

Historien rummer, ud over de 4 helte, den franske Kong Louis 13 og Dronning Anna, skurken Rochefort, den onde spion Milady de Winter, den magtfulde kardinal Richelieu og mange flere. I denne sværdvægter af en forestilling spilles, synges og danses alle disse roller i fuld scenografi, lys og kostumer af Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen.

Det samme hold producerede lattersuccesen »Svend, Knud og Valdemar - synger på sidste vers« i sæson 2018-19.

Figaros og Den Ny Operas opdaterede udgave af »De tre Musketerer« tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical og krydres med masser af komik.

Instruktion og medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen
Manuskript: Kjærulff, Dueholm og Jensen usædvanligt frit efter Dumas
Kostumer: Nathalie Meldgaard
Scenografi: Hans Dueholm
Musikalsk ledelse: Allan Dahl Hansen
Producent: Figaros

Suggestions


Autocamper Show 2022

Rul mod MESSE C i Fredericia og oplev en udstilling fyldt med alle de nyeste autocampere, spændende udstyr og inspiration til dit næste eventyr i autocamper i ind- og udland.

Gå på opdagelse i 16.000 m2 udstillingsområde.

Destination Sjælland

Velkommen til Destination Sjælland.

Folketeatret har pustet støvet af den kendte og elskede operette: Sommer i Tyrol. Den elskede operette foregår på ”Den hvide…

For arrangører
Har du brug for et billetsystem

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.