program


Halløj på julemarkedet

Halløj på julemarkedet

»Halløj på julemarkedet« er en juleforestilling om forskellighed og om at være god nok som man er.

Billettyper


115.00 kr.
Løssalg

DatoSkibsnissen og Landnissen har aldrig mødt andre slags nisser – så overraskelsen er stor når de møder Bynissen, som selv er ved at falde om af grin over de to andre. De kommer med hver deres baggrunde og kulturer – og derfor opfører de sig totalt forskelligt.

På markedet møder de bla. den tunghøre Ebba i sin æbleskivebod, Glögg-Georg, der har smagt lidt for meget på varerne selv – og den ordblinde grønthandler Kål-Karsten.

Mødet mellem Nisserne og deres møde med Ebba og Georg og Karsten gør, at de opdager hvor forskelligt de griber tingene an og hvor forskellige de er – selvom de jo er ens. Trods uenigheder bliver de enige om, at de til syvende og sidst jo alle tre bare er nisser med røde nissehuer. Man kan godt være bedste venner, selvom man ikke er ens.

»Halløj på julemarkedet« er en juleforestilling om forskellighed og om at være god nok som man er. En sød musikalsk juleforestilling med masser af humor for hele familien fra 3 - 99 år.

Medvirkende:
Susanne Breuning, Bente Eskesen og Marianne Bøgelund
Instruktion: Louise Schouw
Komponist: Lars Fjeldmose
Producent: Louise Schouw Teater

PÅ PLAKATEN


Halløj på tyroler-hotellet – klassisk operette af Raphl Benatzky og Erik Charell.

Grethe Ingemann var ikke bare en af Danmarks absolut største sangerinder gennem tiden, hun var også eminent til at fortolke…

2022 markerer 300 – året for dansk teater. Hvad er mere oplagt end at fejre dette med en festlig forestilling…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.