Programm


Halløj på julemarkedet

Halløj på julemarkedet

»Halløj på julemarkedet« er en juleforestilling om forskellighed og om at være god nok som man er.

Kartentypen


115.00 kr.
Løssalg

Aktuelle VeranstaltungenSkibsnissen og Landnissen har aldrig mødt andre slags nisser – så overraskelsen er stor når de møder Bynissen, som selv er ved at falde om af grin over de to andre. De kommer med hver deres baggrunde og kulturer – og derfor opfører de sig totalt forskelligt.

På markedet møder de bla. den tunghøre Ebba i sin æbleskivebod, Glögg-Georg, der har smagt lidt for meget på varerne selv – og den ordblinde grønthandler Kål-Karsten.

Mødet mellem Nisserne og deres møde med Ebba og Georg og Karsten gør, at de opdager hvor forskelligt de griber tingene an og hvor forskellige de er – selvom de jo er ens. Trods uenigheder bliver de enige om, at de til syvende og sidst jo alle tre bare er nisser med røde nissehuer. Man kan godt være bedste venner, selvom man ikke er ens.

»Halløj på julemarkedet« er en juleforestilling om forskellighed og om at være god nok som man er. En sød musikalsk juleforestilling med masser af humor for hele familien fra 3 - 99 år.

Medvirkende:
Susanne Breuning, Bente Eskesen og Marianne Bøgelund
Instruktion: Louise Schouw
Komponist: Lars Fjeldmose
Producent: Louise Schouw Teater

Angebote


Abonnementsforestilling

Om Holberg, teatertosser og kulturpolitik

Her er den forrygende og skæve historie om den lille bande småkriminelle, Torkild, Peter, Arne og Stefan, som aldrig har…

Musik af multikunstneren Björk bliver til danseforestilling. Publikum kan glæde sig til en fortolkning af 12 enestående sange af Björk,…

<h4></h4>

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!

Achtung! Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs läuft in Kürze ab!
geschätzte Zeit:
00:00

Posten im Warenkorb

insgesamt:


Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs ist abgelaufen! Bitte stellen Sie Ihren Warenkorb erneut zusammen!