program


JUMP
2

JUMP

NY DATO Jump er fysisk leg og ekvilibrisme på højt plan
Gratis adgang - mod forevisning af billet.
AFLYST

AFLYST

Spring – ud i det, op ad det, væk fra det!

Jump er fysisk leg og ekvilibrisme på højt plan

Medvirkende: Fire dansere fra Uppercut Danseteaters ensemble

Spilletid: 50 min. ekskl. pause

Med barnets hoppende glæde og boblende nysgerrighed tager livet fart, men hurtigt bliver leg til konkurrence og konkurrence til livets hårde realiteter. Du tager springet, springer for livet, og om du lander på benene eller snubler, og om du har modet til at rejse dig igen, vil tiden vise.


JUMP er en urban danseforestilling om at fange, skabe og slippe rytmen. Med springet som præmis må vi være eller bære vores fejl i så høj grad, at vi måske i sidste ende, ender med at lykkes.

Foruden at give publikum en forrygende oplevelse i Jyllingehallernes store hal, er håbet også, at JUMP vil inspirere til at søge, udfolde og ikke mindst huske det legende. At turde slippe jordforbindelsen for en stund, og være i springets uanede og uendelige muligheder – også i voksenlivets hverdag. For selvom det gør ondt at falde, er det ikke kun af det onde, når det sker.

Producent: Uppercut Danseteater

PÅ PLAKATEN


Operette skal laves af OperetteKompagniet – og når en vaskeægte valsekonge runder et…

Når du tager på rundvisning på Gram Slot får du en spændende tur…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: