Programm


JUMP
2

JUMP

NY DATO Jump er fysisk leg og ekvilibrisme på højt plan
Gratis adgang - mod forevisning af billet.
AFLYST

AFLYST

Spring – ud i det, op ad det, væk fra det!

Jump er fysisk leg og ekvilibrisme på højt plan

Medvirkende: Fire dansere fra Uppercut Danseteaters ensemble

Spilletid: 50 min. ekskl. pause

Med barnets hoppende glæde og boblende nysgerrighed tager livet fart, men hurtigt bliver leg til konkurrence og konkurrence til livets hårde realiteter. Du tager springet, springer for livet, og om du lander på benene eller snubler, og om du har modet til at rejse dig igen, vil tiden vise.


JUMP er en urban danseforestilling om at fange, skabe og slippe rytmen. Med springet som præmis må vi være eller bære vores fejl i så høj grad, at vi måske i sidste ende, ender med at lykkes.

Foruden at give publikum en forrygende oplevelse i Jyllingehallernes store hal, er håbet også, at JUMP vil inspirere til at søge, udfolde og ikke mindst huske det legende. At turde slippe jordforbindelsen for en stund, og være i springets uanede og uendelige muligheder – også i voksenlivets hverdag. For selvom det gør ondt at falde, er det ikke kun af det onde, når det sker.

Producent: Uppercut Danseteater

Angebote


Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

Velkommen til Destination Sjælland.

Vi har taget traditionen op igen og lavet en stor kagebuffet med diverse…

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!