program


Løvspringsvandring på Esrum - Tisvildevejen
3

Løvspringsvandring på Esrum - Tisvildevejen

En guidet vandretur fra Ramløse kirke til Tisvilde strand på ca. 12. km.

Snør støvlerne og kom ud og oplev foråret og lokalområdet på nært hold; Tag på løvspringsvandring fra Ramløse via Holløse Bredning og Tisvilde Hegn til Tisvildeleje. En tur på ca. 12 kilometer.

Vi starter vandringen ved Ramløse kirke og lader ruten føre os ad Oldtidsvejen over Holløse Bredning til Tibirke Bakker, hvor man på en klar dag kan se helt til Sverige. Derefter bevæger vi os ind i Tisvilde Hegn og kommer bl.a. forbi den tilsandede landsby Torup. Gennem varieret skov og med holdt i Troldeskoven, slutter turen ved Tisvilde Strand, hvor der vil være en tiltrængt sandwich og mulighed for at købe noget at drikke.

Undervejs på turen bliver der serveret kaffe og kage og en overraskelse.

Vores guider på turen er Kjartan Langsted fra Museum Nordsjælland og Thomas Kallehave, der er passioneret friluftsentusiast og yderst erfaren i vandring i både ind- og udland. De vil undervejs fortælle om den kulturelle, historiske og naturmæssige guldgrube, vi har her i Nordsjælland.

Dato: Løvspringsvandringen finder sted lørdag d. 27. april

Sted: Vi mødes på parkeringspladsen ved Ramløse Kirke, Frederiksværkvej 128, 3200 Helsinge kl. 13.00 og forventes at være i Tisvildeleje ca. 16.15. Vi kører retur til Ramløse kirke med lejet bus kl. 17.00

Prisen for vandringen inklusiv bus t/r:

Voksne: 200 DKK
Børn: 75 DKK

Praktiske informationer: Gode vandrestøvler, tøj efter vejret og en flaske vand

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Velkommen til Odsherred.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: