program


Mere Musical

Mere Musical

En kombination af live-musik og foredrag om musicalmusikkens udvikling fra 1920’erne og frem til i dag. Præsenteres af sanger Marie Westergaard og pianist Gustavo Cardinal.

Sanger Marie Westergaard vil sammen med pianist Gustavo Cardinal opføre flere af musicalgenrens fantastiske og elskede numre, blandt andet ”I Dreamed A Dream”, ”Somewhere”, ”Nobody’s Side” og ”Burn”. Sidst nævnte fra 2015 hit-musicalen Hamilton.

Du vil blive klogere på komponister og handlinger, alt imens du kan nyde musikeksemplerne udfolde sig live foran dig.

Marie Westergaard er uddannet sanger fra Musical Akademiet Fredericia, samt sanger og sanglærer fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Hun har forestillinger som Jesus Christ Superstar og Cabaret bag sig.

 

Gustavo Cardinal er uddannet pianist i USA (PhD, Indiana University) og har optrådt i mange lande som kammermusiker, akkompagnatør og solist.

Forventet varighed: 1 ½ time
Unum. siddepladser

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

Velkommen til årets udstilling, hvor internationale kunstnerne har fået temaet "what a wonderful…

Tag med familie og venner ud i det blå på sommersejlads i Roskilde…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: