MOUSSERENDE VIN - SMAGNING
Introduktion til mousserende vine. Hvordan laves de? Hvordan smager de?
Introduktion til mousserende vine. Hvordan laves de? Hvordan smager de?
Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk
Den skummende vin kan få sit skum på mange måder – med en sodastreamer eller ved afsluttende gæring i tank eller på flaske. Mest berømmet er den klassiske metode, som bl.a. bruges i Champagne, hvor vinen gennemgår en anden gæring på flaske. Den har vi også anvendt, men vi har især brugt den mere gammeldags måde, hvor vinens oprindelige gæring afsluttes på flaske – til at lave PétNat (pétillant naturel). Vi præsenterer et udvalg af vores mousserende vine og gennemgår i den forbindelse de metoder, der anvendes ved fremstillingen.
GTMs 51. sæson
Generalforsamlingen afholdes i henhold til § 10 i GTMs vedtægter.
En forestilling om voksne børn, barnlige forældre og deres fælles bagage
Ungdommelig kådhed, spirende seksualitet og tilfældigheder til en fest vender op og ned på Najas liv. Den ene dag vellidt…
I denne smukke og foruroligende soloopera får selvskadere, misbrugere, misbrugte, racister og andre af internettets ensomme eksistenser en stemme. LOL…
I denne musikdramatiske forestilling slippes hippierne løs og vi møder 70’erne og de store samfundseksperimenters tid. En periode med opgør…
enhed(er) i kurven
total:
Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.