MOUSSERENDE VIN - SMAGNING
Introduktion til mousserende vine. Hvordan laves de? Hvordan smager de?
Introduktion til mousserende vine. Hvordan laves de? Hvordan smager de?
Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk
Den skummende vin kan få sit skum på mange måder – med en sodastreamer eller ved afsluttende gæring i tank eller på flaske. Mest berømmet er den klassiske metode, som bl.a. bruges i Champagne, hvor vinen gennemgår en anden gæring på flaske. Den har vi også anvendt, men vi har især brugt den mere gammeldags måde, hvor vinens oprindelige gæring afsluttes på flaske – til at lave PétNat (pétillant naturel). Vi præsenterer et udvalg af vores mousserende vine og gennemgår i den forbindelse de metoder, der anvendes ved fremstillingen.
Vi glæder os til at gentage den (iskolde) og hyggelige tradition i Vorupør, Vinterbade festival 2025!
En absurd og tragikomisk klassiker om den beslutsomme optimist Winnie, der muntert og ufortrødent sludrer og sladrer løs trods det faktum, at hun langsomt synker længere og længere ned i den møgbunke, hun sidder fast i.
Endelig kommer Faster Lizzies Jul til Hvidovre. Alt kan ske i Faster Lizzies køkken, - så glæd jer!
Gør dig klar til et vikingetogt på Bork Vikingehavn. Til at se udsigten fra toppen af Lyngvig Fyr (midlertidigt lukket).…
Den musikalske fortælling om de år i 80’erne, hvor den aarhusianske musikscene satte dagsordenen i hele landet. Hyldest til elskede…
Fremstil dit eget flotte keramik.
Kurset kører 5 torsdage.
enhed(er) i kurven
total:
Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.