MOUSSERENDE VIN - SMAGNING
Introduktion til mousserende vine. Hvordan laves de? Hvordan smager de?
Introduktion til mousserende vine. Hvordan laves de? Hvordan smager de?
Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk
Den skummende vin kan få sit skum på mange måder – med en sodastreamer eller ved afsluttende gæring i tank eller på flaske. Mest berømmet er den klassiske metode, som bl.a. bruges i Champagne, hvor vinen gennemgår en anden gæring på flaske. Den har vi også anvendt, men vi har især brugt den mere gammeldags måde, hvor vinens oprindelige gæring afsluttes på flaske – til at lave PétNat (pétillant naturel). Vi præsenterer et udvalg af vores mousserende vine og gennemgår i den forbindelse de metoder, der anvendes ved fremstillingen.
Hvis der er en musiker, som man instinktivt har lyst til at drikke en kop kaffe med, i en rød sofa på en god café i København, så må det være Billy Cross, der på alle måder repræsenterer det ”ægte” musikerliv. Han startede karrieren i New York i 60’erne.
Gør dig klar til et vikingetogt på Bork Vikingehavn. Til at se udsigten fra toppen af Lyngvig Fyr. Til at…
Efter 4 års pause, er DmD tilbage på den danske musikscene
- en klassiker.
Spilleperioden er onsdag den 26. juni - lørdag den 6. juli 2024.
Ingen forestilling Lørdag…
enhed(er) i kurven
total:
Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.