MOUSSERENDE VIN - SMAGNING
Introduktion til mousserende vine. Hvordan laves de? Hvordan smager de?
Introduktion til mousserende vine. Hvordan laves de? Hvordan smager de?
Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk
Den skummende vin kan få sit skum på mange måder – med en sodastreamer eller ved afsluttende gæring i tank eller på flaske. Mest berømmet er den klassiske metode, som bl.a. bruges i Champagne, hvor vinen gennemgår en anden gæring på flaske. Den har vi også anvendt, men vi har især brugt den mere gammeldags måde, hvor vinens oprindelige gæring afsluttes på flaske – til at lave PétNat (pétillant naturel). Vi præsenterer et udvalg af vores mousserende vine og gennemgår i den forbindelse de metoder, der anvendes ved fremstillingen.
I en duel mellem en danser og en skuespiller ønsker Uppercut Danseteater og fix + foxy at gentænke mødet mellem to mennesker på en scene - og at gentænke både had og kærlighed. Det er PAS DE DIEU og ikke PAS DE DEU!
Vardemuseerne inviterer til en række spændende guidede ture i den smukke natur omkring Varde. Uanset om du er stor eller…
Oplev mere end 50 luftfartøjer. Fra de mere eksperimenterende modeller skabt i begyndelsen af det forrige århundrede til højteknologiske pensionerede…
CPH Art Space er et helt nyt koncept for at skabe rum og ramme om kunst af høj kvalitet.
enhed(er) i kurven
total:
Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.