MOUSSERENDE VIN - SMAGNING
Introduktion til mousserende vine. Hvordan laves de? Hvordan smager de?
Introduktion til mousserende vine. Hvordan laves de? Hvordan smager de?
You have searched for a completed event.
Please select from our current offers in the search engine on billetexpressen.dk
Den skummende vin kan få sit skum på mange måder – med en sodastreamer eller ved afsluttende gæring i tank eller på flaske. Mest berømmet er den klassiske metode, som bl.a. bruges i Champagne, hvor vinen gennemgår en anden gæring på flaske. Den har vi også anvendt, men vi har især brugt den mere gammeldags måde, hvor vinens oprindelige gæring afsluttes på flaske – til at lave PétNat (pétillant naturel). Vi præsenterer et udvalg af vores mousserende vine og gennemgår i den forbindelse de metoder, der anvendes ved fremstillingen.
Jesper Lohmann holder publikum i sin hule hånd, med “ufortalte” historier og anekdoter fra bl.a. Frank Sinatra, Elvis Presley, Otto Brandenburg og Povl Dissing. Historier som giver plads til både smil og eftertænksomhed. Forestillingen er en kavalkade af de største hits som fortolkes med stor nærvær og respekt for originalerne Med Peder Kragerups 7 mands orkester og kor i ryggen, er der lagt op til en forestilling ud over det sædvanlige.
Vil du med på en tur ”down memory lane”? De er der alle sammen: ”Manden på risten”, ”Sangen om Larsen”, ” Du er min øjesten”, ”Der kommer altid en sporvogn og en pige til”, ja og mange flere og selvfølgelig ”Solitudevej”.
I anledning af Sebastians kommende 75-års fødselsdag genopsættes den flere gange udsolgte Sebastian-cabaret.
Vardemuseerne inviterer til en række spændende guidede ture i den smukke natur omkring Varde. Uanset om du er stor eller…
En historie, der efterhånden har fornøjet mange generationer, om de to frække tandtrolde, der huserer i Jens' tænder. Alder 4-8…
KÆRESTEBREVE er en både morsom og gribende historie om en mand og en kvinde, der allerede som børn uhjælpeligt drages…
item(s) in basket
total:
Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.