MOUSSERENDE VIN - SMAGNING
Introduktion til mousserende vine. Hvordan laves de? Hvordan smager de?
Introduktion til mousserende vine. Hvordan laves de? Hvordan smager de?
You have searched for a completed event.
Please select from our current offers in the search engine on billetexpressen.dk
Den skummende vin kan få sit skum på mange måder – med en sodastreamer eller ved afsluttende gæring i tank eller på flaske. Mest berømmet er den klassiske metode, som bl.a. bruges i Champagne, hvor vinen gennemgår en anden gæring på flaske. Den har vi også anvendt, men vi har især brugt den mere gammeldags måde, hvor vinens oprindelige gæring afsluttes på flaske – til at lave PétNat (pétillant naturel). Vi præsenterer et udvalg af vores mousserende vine og gennemgår i den forbindelse de metoder, der anvendes ved fremstillingen.
En rundvisning på Gram Slot omfatter en spændende tur rundt på slottet og på den tilhørende avlsgård, Gramgård.
Kom ud i den dejlige efterårsskov og lær lidt om de gode spisesvampe.
21. sep. og 18. okt
Efter 4 års pause, er DmD tilbage på den danske musikscene
Gør dig klar til et vikingetogt på Bork Vikingehavn. Til at se udsigten fra toppen af Lyngvig Fyr. Til at…
Portvin har en stadig større stjerne hos danskerne, og mange er ved at få øjnene op for de mange oplevelser…
item(s) in basket
total:
Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.