program


Pippi Langstrømpe

Pippi Langstrømpe

Astrid Lindgren skrev historien om Pippi Langstrømpe i 1945, og den kom i 2005 på Unescos liste over bevaringsværdige kulturelle værker!
Der er 8 skuespillere og 3 musikere på scenen.

De fleste kender nok ”Pippi Langstrømpe”, der kommer til Villa Villekulla med både abe og hest!

Hun bliver hurtigt gode venner med Tommy og Annika, der beundrer den anderledes pige. De udfordrer hende bl.a. med at prøve at gå i skole og lære bordskik.

Det har hun ikke prøvet før, for hun har været med sin far, Kaptajn Langstrømpe, og har sejlet rundt på de syv have og har en mor, der er i himlen.

Men Pippi er ikke sådan at begrænse! Hun tør vende de voksnes regler på hovedet, og hendes fantasi er både stærk og levende.

 

(folketeatret)

PÅ PLAKATEN


Guidet ravtur langs Næsby Strand.
OKT: 21. og NOV: 09. og DEC: 28. og JAN (2022): 18.

Tag på en rejse til det mørke og dystre Transsylvanien i teater- og operakompagniet Figaros og Den Ny Operas usædvanligt…

Med ‘Nanna & Christophers køkkenhavekursus’ får du alle de materialer og al den viden, du behøver for at få succes…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: