Programm


Pippi Langstrømpe

Pippi Langstrømpe

Astrid Lindgren skrev historien om Pippi Langstrømpe i 1945, og den kom i 2005 på Unescos liste over bevaringsværdige kulturelle værker!
Der er 8 skuespillere og 3 musikere på scenen.

De fleste kender nok ”Pippi Langstrømpe”, der kommer til Villa Villekulla med både abe og hest!

Hun bliver hurtigt gode venner med Tommy og Annika, der beundrer den anderledes pige. De udfordrer hende bl.a. med at prøve at gå i skole og lære bordskik.

Det har hun ikke prøvet før, for hun har været med sin far, Kaptajn Langstrømpe, og har sejlet rundt på de syv have og har en mor, der er i himlen.

Men Pippi er ikke sådan at begrænse! Hun tør vende de voksnes regler på hovedet, og hendes fantasi er både stærk og levende.

 

(folketeatret)

Angebote


Med en blanding af dans, skuespil, moderne cirkus, illusions magi og videokunst ønsker GLIMT at hylde Niels Bohr. Bohrs tanker,…

En varm og humoristisk fortælling om sang, som forløser og om en grå hverdag, der får kulør, da gospelsangen holder…

En kor-komedie om kærlighed Kærlighed, komedie og sang væves sammen på skønneste vis i denne teaterversion af filmen Oh Happy…

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!