Programm


Rundvisning i ruinerne af Antvorskov Kloster

Rundvisning i ruinerne af Antvorskov Kloster

Oplev en af middelalderens mest spektakulære klosterruiner

Kom med på en spændende rundvisning i Antvorskov Kloster, hvor der fortælles om de spektakulære ruiner af Danmarks næststørste kloster fra middelalderen. Blandt ruinerne findes Europas bedst bevarede salshus af tegl fra den ældre middelalder, som også har bevaret Danmarks ældste og mest mærkværdige toilet. Der fortælles også om johanniterordenens og klosterets historie og om, hvorfor verdens ældste nationalflag – Dannebrog- sandsynligvis stammer fra Antvorskov Kloster ved Slagelse. Vært for rundvisningen er middelalderarkæolog og klosterforsker, Martin Pavón fra Museum Vestsjælland.

Coronasikret bvyvandringer:Når du er på besøg hos os, gør vi vores bedste for at passe på dig og din familie! Vi overholder sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vi søger for, at I kan være sammen - på afstand

Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer om afstand og hygiejne. Der kan derfor max være 9 deltagere foruden guiden. Alle opfordres til at bruge håndsprit og guiden har håndsprit med i tasken. Vi sørger for at holde afstand på min. 2 meter til hinanden. Det kan godt lade sig gøre både at se og høre; i stedet for at stille os i en stor rundkreds, laver vi en opstilling i en pyramideform og guiden vil anvende en bærbar mikrofon for en bedre lyd.

 

                                     

Mødested: Antvorskov Klosterruin, Kongevejen 10, 4200 Slagelse 

Varighed: kl. 19.00 – 20.00

Praktiske oplysninger: Ikke egnet for kørestolsbruger. Påklædning efter vejret.

Pris: 50 kr.

Tilmelding: Tilmelding nødvendig, kan kun købes her på billetexpressen. Kun 9 billetter til salg

Angebote


Velkommen til Destination Sjælland.

Tag med det gode skib M/S Frederikke ud på bølgen blå på Danmarks…

Sejl med den lille cykelfærge over Horsens Fjord og ta' cyklen med -…

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!