program


Jeppe på forsiden

Jeppe på forsiden

Vi har tidligere haft fornøjelsen af Farshad Kholghi i Nakskov. Tidligere i morsomme monologer, men denne er han i selskab med Lukas Birch og Pernille Højmark. Glæd jer.

Billettyper


235.00 kr. - 300.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoByen Fristrups legendariske borgmester Jørgen Rasmussen er død, og hans søn Mikkel Rasmussen står til at arve borgmesterkæden. Men tiderne er ved at ændre sig, og borgerne er trætte af status quo.

Lokalavisens chefredaktør Charlotte Madsen ønsker, at Mikkel bliver borgmester, da hun har hemmelige lukrative aftaler med familien, men forgæves. Borgerne ønsker forandring. Charlotte får en ide! Hun får “byens kendte landsbyklovn,” Jeppe til at være modkandidat. Han er så “langt ude”, at det vil gøre Mikkel spiselig for borgerne. 

Lidt efter lidt går det op for både Charlotte og Mikkel, at Jeppe har netop det, folk har hungret efter: humor og utraditionelle løsninger på de gamle problemer...

 

De medvirkende er Lukas Birch, Farshad Kholghi og Pernille Højmark

(Kholghi Production)

 

PÅ PLAKATEN


I en smuk scenografi oplever Sofie Pallesen sjove og pudsige hverdagsmirakler i en musikalsk, nonverbal forestilling med masser af bevægelse.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: