Programm


Jeppe på forsiden

Jeppe på forsiden

Vi har tidligere haft fornøjelsen af Farshad Kholghi i Nakskov. Tidligere i morsomme monologer, men denne er han i selskab med Lukas Birch og Pernille Højmark. Glæd jer.

Kartentypen


235.00 kr. - 300.00 kr.
3 Tickettyp

Aktuelle VeranstaltungenByen Fristrups legendariske borgmester Jørgen Rasmussen er død, og hans søn Mikkel Rasmussen står til at arve borgmesterkæden. Men tiderne er ved at ændre sig, og borgerne er trætte af status quo.

Lokalavisens chefredaktør Charlotte Madsen ønsker, at Mikkel bliver borgmester, da hun har hemmelige lukrative aftaler med familien, men forgæves. Borgerne ønsker forandring. Charlotte får en ide! Hun får “byens kendte landsbyklovn,” Jeppe til at være modkandidat. Han er så “langt ude”, at det vil gøre Mikkel spiselig for borgerne. 

Lidt efter lidt går det op for både Charlotte og Mikkel, at Jeppe har netop det, folk har hungret efter: humor og utraditionelle løsninger på de gamle problemer...

 

De medvirkende er Lukas Birch, Farshad Kholghi og Pernille Højmark

(Kholghi Production)

 

Angebote


- Dan Turèll + Halfdan E Efter 28 års ventetid kan du endelig komme til at opleve dine yndlingsnumre med…

”Man kan ikke blive fundet, hvis man ikke bliver væk.” En musikalsk og medrivende forestilling om frygten for det ukendte…

Med CANDLE IN THE WIND får I den musikalske historie om 70’erne, og et overflødighedshorn af store hits, spændende og…

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!