Program


Jeppe på forsiden

Jeppe på forsiden

Vi har tidligere haft fornøjelsen af Farshad Kholghi i Nakskov. Tidligere i morsomme monologer, men denne er han i selskab med Lukas Birch og Pernille Højmark. Glæd jer.

Ticket types


235.00 kr. - 300.00 kr.
3 ticket type

Current eventsByen Fristrups legendariske borgmester Jørgen Rasmussen er død, og hans søn Mikkel Rasmussen står til at arve borgmesterkæden. Men tiderne er ved at ændre sig, og borgerne er trætte af status quo.

Lokalavisens chefredaktør Charlotte Madsen ønsker, at Mikkel bliver borgmester, da hun har hemmelige lukrative aftaler med familien, men forgæves. Borgerne ønsker forandring. Charlotte får en ide! Hun får “byens kendte landsbyklovn,” Jeppe til at være modkandidat. Han er så “langt ude”, at det vil gøre Mikkel spiselig for borgerne. 

Lidt efter lidt går det op for både Charlotte og Mikkel, at Jeppe har netop det, folk har hungret efter: humor og utraditionelle løsninger på de gamle problemer...

 

De medvirkende er Lukas Birch, Farshad Kholghi og Pernille Højmark

(Kholghi Production)

 

Suggestions


Hvad sker der i DET FORTROLIGE RUM på Christiansborg? Hvad er det vi ikke må vide? Gang på gang bliver…

- Dan Turèll + Halfdan E Efter 28 års ventetid kan du endelig komme til at opleve dine yndlingsnumre med…

”Man kan ikke blive fundet, hvis man ikke bliver væk.” En musikalsk og medrivende forestilling om frygten for det ukendte…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!