program


Mod til at dræbe
2

Mod til at dræbe

AFLYST
Mod til at dræbe er en følelsesladet historie om en søn og hans far, baseret på den svenske succesforfatter og dramatiker Lars Noréns forestilling fra 1978.
OBS! Begrænset antal pladser.

AFLYST

Mod til at dræbe er en følelsesladet historie om en søn og hans far. Lige fra begyndelsen står det klart, at der er noget, der ulmer under overfladen. Det hele bliver sat på spidsen, og forholdet mellem de to mænd kommer under pres, da sønnens kæreste dukker op. Hun får skubbet til det i forvejen skrøbelige forhold og lukker dermed op for årtiers undertrykte følelser og minder.En markant faktor i forestillingen er sproget, der i Teatret Møllens udgave er ændret til, at faren og sønnen taler både rigsdansk og sønderjysk. Sønnens kæreste forstår ikke sønderjysk.

MOD TIL AT DRÆBE er en dramatisk historie baseret på den svenske succesforfatter og dramatiker Lars Noréns forestilling fra 1978.

Medvirkende: Ole Sørensen, Thomas Jacob Clausen Rønne, Durita Dahl Andreassen

Instruktør: Rasmus Ask

Dramatiker: Lars Norén

Lyddesign: Johannes Smed 

Lysdesign: Stine Fumz

Producent: Teatret Møllen

Varighed: Ca. 80 min. uden pause

OBS! Begrænset antal pladser.

 

PÅ PLAKATEN


Standupshow med 7-8 komikere og en vært. Hvem de er, finder du først…

En rundvisning på Vejrhøj Vingård - i marken og vineriet - med smagsprøver.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: