Programm


Mod til at dræbe
2

Mod til at dræbe

AFLYST
Mod til at dræbe er en følelsesladet historie om en søn og hans far, baseret på den svenske succesforfatter og dramatiker Lars Noréns forestilling fra 1978.
OBS! Begrænset antal pladser.

AFLYST

Mod til at dræbe er en følelsesladet historie om en søn og hans far. Lige fra begyndelsen står det klart, at der er noget, der ulmer under overfladen. Det hele bliver sat på spidsen, og forholdet mellem de to mænd kommer under pres, da sønnens kæreste dukker op. Hun får skubbet til det i forvejen skrøbelige forhold og lukker dermed op for årtiers undertrykte følelser og minder.En markant faktor i forestillingen er sproget, der i Teatret Møllens udgave er ændret til, at faren og sønnen taler både rigsdansk og sønderjysk. Sønnens kæreste forstår ikke sønderjysk.

MOD TIL AT DRÆBE er en dramatisk historie baseret på den svenske succesforfatter og dramatiker Lars Noréns forestilling fra 1978.

Medvirkende: Ole Sørensen, Thomas Jacob Clausen Rønne, Durita Dahl Andreassen

Instruktør: Rasmus Ask

Dramatiker: Lars Norén

Lyddesign: Johannes Smed 

Lysdesign: Stine Fumz

Producent: Teatret Møllen

Varighed: Ca. 80 min. uden pause

OBS! Begrænset antal pladser.

 

Angebote


Lær at ro kajak og bliv sikker på vandet på 2 dage -…

En rundvisning på Vejrhøj Vingård - i marken og vineriet - med smagsprøver.

Sid behageligt med en stol

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!